23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAsmalı Sokaklar 400 bin TL'den başlıyor!

Asmalı Sokaklar 400 bin TL’den başlıyor!

Doğanın içinde evinize en yakın yerde yürüyüş ve spor yapmanın, bisiklete binmenin keyfini yaşayacak, çocuklarınızı özlemle anılan mahalle kültürü içinde yetiştirmenin huzurunu yaşayacaksınız.

Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, ailelerin hep bahçeli bir evin hayalini kurduğunu, bahçeli eve talebin çok fakat arzın az olduğunu belirterek, "Dekar DK olarak bahçeli bir evin lüks değil ulaşılabilir olması için çalışıyoruz." dedi.

Projelerine ilginin yüksek olduğunu kaydeden Salih Kuzu, "Bahçeli evler aslında sanıldığı gibi lüks olmak ve yüksek fiyatlara satılmak zorunda değildir. Doğru lokasyonlarda doğru projelendirme ile inşa edilen bahçeli evlerimize çok büyük ilgi var. Bu da bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" diye ekledi.

Ödüllü uydu kent  Bahçeşehir'de bahçeli ev konseptini sürdüreceklerini belirten Salih Kuzu, kişi başına düşen yeşil alanın en yüksek olmasıyla dikkat çeken bu bölgede seçkin eğitim kurumlarının varlığı ve alışverişmerkezlerinin varlığının  da projeye olan ilgiyi yükselteceğini öngördüklerini ifade etti.

Dekar Asmalı Sokaklar ile ulaşılabilir bahçeli yaşam büyük giderlerle değil bütçeye uygun koşullarda bahçeli bir yaşam olanağı sunulan Dekar Asmalı Sokaklar’da zamanın arkasından koşmak yerine şehrin dinamizmini de doğa ile iç içe yaşayacak ve yaşadığınız her alandan keyif alacaksınız.

Güne huzurla uyanacağınız sabahlarda bir adımla çimlere ayak basacaksınız.

Bahçeli Vadi, Asmalı Evler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul Bahçeşehir'de Asmalı Sokaklar projesini tamamladı. Dekar Asmalı Sokaklar projesinde satışlar başladı. Dekar Asmalı Sokaklar projesi 100 konuttan oluşuyor.

Dekar Asmalı Sokaklar projesinde 2+1, 3+1 ve dubleks daireler yer alıyor. Dekar Asmalı Sokaklar projesinde 2+1 daireler 123 metrekare, 3+1  daireler 125 – 144 metrekare, dubleks daireler 158 metrekare büyüklüğe sahip.

Dekar Asmalı Sokaklar fiyat listesi 400 bin TL ile 780 bin TL arasında değişiyor. Dekar Asmalı Sokaklar ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor.

14 ayda tamamlanması hedeflenen Dekar Asmalı Sokaklar teslim tarihi 30 Mayıs 2015 olarak belirtiliyor. Dekar Asmalı Sokaklar projesi Bahçeşehir'de Kelebekler Vadisi ile Armin Evleri'nin ortasında kalıyor.

Dekar Asmalı Sokaklar İletişim Bilgileri:
www.dekaryapi.com

Telefon: 212 850 54 00

 

 

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI