19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerAşçıoğlu'nun Ataköy'deki projesinin ismi belli oldu!

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki projesinin ismi belli oldu!

Aşçıoğlu İnşaat'ın Ataköy'de 38 parselde geliştireceği projenin ismi belli oldu. Selenium Retro olarak adlandırılan projede ön talep toplanmaya başladı.
 
8 bin 600 metrekare arsa alanına sahip olan Selenium Retro projesi cumbalı ve açık balkonlu mimarisiyle modern rezidans anlayışı sunuyor. Projedeki dairelerin tamamı 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.
 
Selenium Reto projesinde  ön talep için www.seleniumretro.com/ adresinden ön talep formunu doldurabilirsiniz.
 
Konut ve ofis olmak üzere iki farklı blok halinde yükselen Selenium Retro projesinde daireler birleştirilerek büyütülebiliyor. Selenium Retro projesi 45 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılıyor.
 
Selenium Retro projesinde 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı ve 1000 metrekarelik açık havuz ve güneşlenme terası, lobi hizmetleri, spor alanları, eklektrikli araçlar için şarj istasyonları, taze hava sistemi gibi imkanlar bulunuyor.
 
Selenium Retro projesinde konut bloğu Marmara Denizi'ne ofis bloğu ise E-5 Karayolu'na bakıyor. Projede ofislerin yanı sıra teraslı yatay ofislerin bulanağı Retrofisler'de yer alıyor. Yüksek tavanlı çalışma alanları ve yeşil bahçeleri ile modern tasarıma sahip olan Ofis kısmında ihtiyaçlar doğrultusunda istenilen kadar alana sahip olma imkanı sunuluyor.
 
Selenium Retro projesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, Airport Alışveriş Merkezi, CNR Fuar Merkezi'ne ve Atatürk Havalimanı'na ve Selenium Ataköy projesine yakın mesafede konumlanıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI