24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaYeni ProjelerArtaş Grubu'na duyulan güven Avrupa Konutları Kale'de satışları patlattı !

Artaş Grubu’na duyulan güven Avrupa Konutları Kale’de satışları patlattı !

Artaş Grubu’nun Topkapı’da Kale Kilit’in arsası üzerine  gelir paylaşımı şeklinde anlaşıp yapımına başladığı Avrupa Konutları Kale projesi   lansman  öncesi ön satışa çıktığı ilk gün yoğun ilgiyle karşılaştı.

599 konut ,ofis ve iş yerlerinden oluşan projeye gösterilen yoğun ilgi sonucu ilk günde 200 konutun  satışı; kaporaları alınmak suretiyle; yapıldı.

Avrupa Konutlarının  4 Kasım'da gerçekleştireceği lansman öncesi müşteri portföyüne duyurduğu ön satış bilgilendirmesiyle dün sabah saatlerinden itibaren Topkapı'da konumlanan satış ofisi müşteriler tarafından akına uğradı.Ön satışa çıktığı ilk günde aldığı yoğun ilgi karşısında satış ekibi müşterilere yetişmekte zorluk çekerken,satış ofisinde görüştüğümüz  müşteri bu yoğun ilgiyi ” İnsanlar peynir ekmek satın alır gibi sıraya girdi , konut alıyor.Bunun sebebi Artaş Grubu’na güvendir”dedi.

Avrupa Konutları Kale fiyatları?

1+1,2+1,3+1,4+1 daire tiplerinden oluşan projede ortalama metrekare fiyatları lansmana özel 6 bin 500 TL .

Avrupa Konutları Kale ödeme koşulları ?

Avrupa Konutları Kale projesinde %25 peşin %75’i aylık 0.87’den başlayan faiz oranıyla banka kredisi kullanılabiliyor.

Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim edilecek?

Avrupa Konutları’nın diğer projelerinde olduğu gibi yüksek pirim getirisi beklen projenin teslim tarihi Temmuz 2016 olarak belirlenmiş.Avrupa Konutları’nın tüm projelerinde gelenek haline getirdiği erken teslimin bu projede de hayata geçmesi  hedefleniyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI