29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaVillalarArsa fiyatına müstakil villa: Batımahal

Arsa fiyatına müstakil villa: Batımahal

Günümüzde şehrin içinde yaşamak trafikten, hava kirliliğinden, kalabalıktan, gürültüden bizleri bunaltmakta. Büyükçekmece’de hayata geçirilen Batı Mahal’de trafik, hava kirliliği, kalabalık, gürültü, deprem tehlikesi yok; huzur, çiçek kokusu, kuş sesi, eğlence, aktivite ve spor var.

Batımahal nerede?

Batımahal TEM’e 5 dakikada, Mahmutbey gişelerine 10 dakikada, Havaalanına 20 dakikada ulaşılacak. Yeni Havaalanı, Karadeniz Otobanı da 2015’e kadar 20 dakikalık mesafede olacak.

Batımahal sosyal donatı alanları 

Batımahal sakinleri, Pelican Hill sosyal tesislerini, tüm Pelican Hill sakinleri ile birlikte paylaşabilecek.

Malikane sakinleri 8000 metrekare sosyal tesis içinde Türk hamamını, saunayı, masaj odalarını, fitness center’ı, restaurantı, kafeyi, açık ve kapalı yüzme havuzlarını komşuları ile paylaşacaktır.

BatıMahal’de gördükleri yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen BatıMahal Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir; “ Yalçınlar Group hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile sektörde ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne sermişti. Bugün artık tüketiciler Yalçınlar’ın her zaman iyi bir projeye imza atacağını biliyor. Biz, doğru projeleri doğru fiyatla buluşturarak, tüketicilere en kullanışlı ve fonksiyonel müstakil yaşamları sunuyoruz” dedi.

Arsa değerlerinin ortalamada yaklaşık 250 dolar seviyelerinde seyrettiği Büyükçekmece Göl Vadisi’nde, Batı Mahal projesinin tek parsel özelliğinde Pelican Hill Mahallesi içinde geliştirilmekte olduğunu ve ortalama 2.500 m2’lik arsa pay değerinin sadece 625.000.00-$ seviyelerini bulduğunu belirten Bilge Özdemir; “Villalarımız yaklaşık 400 dönümlük kent ölçeği içinde; alt yapı, zemin mühendislik uygulamaları, çevre düzenlemeleri, sosyal-ticari-sportif tesisler ve geliştirilmiş teslim standartları ile yerleşime hazır ortalama brüt 450 m2 olarak teslim edilecek. Arsa maliyetleri ilave edilip satış değerlerimiz ile karşılaştırıldığında projemizin ne kadar karlı bir yatırım değeri sunduğunu görülecektir“  şeklinde konuştu.

Fiyatlar 790 bin dolardan başlıyor 

790.000.00-$+KDV’den başlayan fiyatların, alım fırsatı olduğuna dikkat çeken Özdemir son olarak; yoğun ilginin Bakırköy’ den Yeşilköy’e, Halkalı’dan Başakşehir’e çevre villa projelerinden oluştuğunu belirtti. 

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI