19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaFırsat ProjeleriArma Residence 177 bin 600 TL, hemen teslim!

Arma Residence 177 bin 600 TL, hemen teslim!

Okkalar İnşaat’ın ‘Yeni İstanbul’ olarak anılan Kurtköy’da hayata geçirdiği Arma Residence projesinde teslimler başladı. Temmuz ayında yaşamın başladığı projede özel fırsatlı satışlar devam ediyor.
 
Ev ve iş yaşamını birlikte sunan 264 dairelik proje, Sabiha Gökçen Havaalanı, Pendik Marintürk, ViaPort AVM, Formula 1 pisti, Teknopark gibi dev projelerin ve eğitim kurumlarının merkezinde bulunuyor. Hızlı tren istasyonuna da yakın olan projede yer alan 20 bağımsız ticari ünitenin tamamı satılmış durumda. 
 
Son yıllarda hem yatırım hem oturma amaçlı olarak İstanbul’un en fazla tercih edilen bölgelerinden birisi olması nedeniyle ‘Yeni İstanbul’ olarak tanımlanan Kurtköy, büyük bir projeye daha kapılarını açıyor. Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy’ün tam merkezindeki Arma Residence’da Temmuz ayında yaşam başlıyor.
60 ay sıfır faiz

Kurtköy’ün yüksek getiri fırsatı sunan en ekonomik projesinde 177 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satılan daireler için 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Ağustos sonuna kadar sürecek
Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında ayrıca, satın alıp kiralama yapmak isteyenlere ücretsiz kiralama desteği de sağlanıyor. Kampanya süresince peşin alımlarda özel indirimler de uygula

 
Sabiha Gökçen Havaalanı, Pendik Marinturk, ViaPort AVM, Formula 1 yarış pisti, Teknopark, Havacılık Bakım Onarım Merkezi (HABOM), Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Alarko Üniversitesi, Koç Lisesi, Coşkun Koleji, Bilfen Anaokulu, Irmak Okulları, Şişli Terakki ve Fenerbahçe Kolejleri gibi bölgeye değer katan yatırımlarıyla hızla gelişen Kurtköy’ün tam kalbinde yer alan Arma Residence, bölge yaşamına yeni bir soluk getirecek.

Arma Residence İletişim:

Telefon : 0216 702 17 84

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI