22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriAremas, Ortadoğu’nun Buluşma Noktası Cityscape Global’de

Aremas, Ortadoğu’nun Buluşma Noktası Cityscape Global’de

Aremas, Dubai World Trade Center’da düzenlenecek fuarda 5C40 nolu standda yerini alıyor.

Fuardaki standında yatırımcı ve geliştirici firmalara Türkiye gayrimenkul pazarı hakkında bilgilerini paylaşacak olan Aremas, aynı zamanda İstanbul ve Bodrum’da hizmet verdiği konut ve ofis projelerini de ziyaretçilere tanıtıyor olacak.

Fuara katılım amacını Türkiye gayrimenkul pazarında aktif olarak hareket eden Ortadoğulu yatırımcılara doğru yönlendirme ile sektörün dinamiklerini anlatmak olarak açıklayan Aremas Genel Müdürü Vedat Arslan, fuar esnasında Ortadoğulu yatırımcı ve geliştiricilerle bir araya gelerek İstanbul başta olmak üzere genel konut ve ofis pazarı üzerine işbirliği alternatiflerini istişare edeceklerini söyledi.

Aremas Hakkında;

Konut ve ofis sektörü başta olmak üzere büyük ölçekli gayrimenkul projelerine pazarlama ve satış hizmeti sunmak üzere 2010 yılında kurulan Aremas, kurulduğundan bu yana İstanbul başta olmak üzere, İzmir, Ankara, Eskişehir, Denizli, Muğla gibi şehirlerde 1 milyon m2’nin üzerinde konut ve ofis projesine hizmet verdi. Aremas, halen, 9’u İstanbul’da olmak üzere 12 farklı projeye aktif olarak hizmet vermektedir.

Hizmet verdiği projelerin konsept danışmanlığından geliştirme sürecinin yönetilmesine, pazarlama ve satış stratejilerinin geliştirilmesinden satış operasyonlarının yürütülmesine kadar tüm faaliyetleri yürüten Aremas, ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Yönetimi belgelerine sahip alanındaki tek firmadır.

Alternatif pazarlama çözümlerinin getirdiği satış gücü ile kısa zamanda gayrimenkul sektörünün alanında sözü geçen firmalarından biri olmayı başaran Aremas, aynı zamanda sektörün çatı kuruluşu Gyoder’in de üyesidir.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI