19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriAntplato'nun çevre dostu ofisleri satışa çıkıyor!

Antplato’nun çevre dostu ofisleri satışa çıkıyor!

Antplato, Atatürk Havalimanı ile üçüncü havalimanı arasında kalan konumuyla İstanbul’un yeni cazibe merkezi olmaya aday bölgesi Basın Ekspres Yolu’nda yer alıyor.

Çok kısa vadede hayata geçirilecek raylı sistem bağlantılarıyla Antplato’dan tüm İstanbul’a rahatlıkla ulaşmak mümkün olabilecek; Antplato, tam üzerinde bulunduğu Halkalı-Kirazlı metro hattındaki Mimar Sinan istasyonuna 300 metre, Fatih istasyonuna ise sadece 200 metre uzaklıkta bulunuyor.

Basın Ekspres Yolu üstünde, Courtyard Marriott Istanbul Airport Hotel’e komşu olan 7.000 metrekare arsa üzerinde 25 kat ve toplam 35.000 metrekarelik inşaat alanından oluşan Antplato’da 180 bağımsız birim yer alıyor.

Yurtdışında bugüne kadar birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye’deki ilk ofis projesini Halkalı’da satışa sunuyor. İstanbul’un “yeni Maslak hattı” olarak değerlendirilen yükselen yatırım bölgesi ve yeni cazibe merkezinde, toplam 35.000 metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato; 10.000 m2 modern giydirme cam cephesi ile kesintisiz manzaraya ve aydınlık iç mekanlara sahip. Bunun yanında ofis binasının teknolojik alt yapısını rezidans konforuyla buluşturuyor. Yatırım değeri 50 milyon Dolar olan proje, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor.

Antplato’da 80 m2 ve 172 m2 büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre ister ofis ister “home office” olarak modüler ve esnek kat planlaması sayesinde 1032 m2‘ye kadar genişletilebiliyor. Ofislerin metrekare birim bazında fiyatları 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Hem konforlu, hem “yeşil” ofisler

Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato’yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarladı. Elektrikli ve hibrit araçların şarj edilebileceği özel alanlar sunan proje, “yeşil kiralama modeli” ile ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererek de sürdürülebilir bir yaşam ve çalışma alanı sağlıyor.

2016 yılı Aralık ayında teslimleri yapılması planlanan projemizde fiyatlar; birimlerin kat yükseklikleri ve şerefiyelerine göre değişiyor. Projede metrekare fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor. 

Vadeli olarak firmaya borçlanma yolu ile ödeme yapmak istendiğinde, %25’i peşin, kalanı 2017 yılı sonuna kadar vadelendirilebiliyor.  Anlaşmalı bankalar aracılığı ile 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI