24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriAntasya Rezidans'ta yüzde 1 KDV avantajı!

Antasya Rezidans’ta yüzde 1 KDV avantajı!

İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de hayata geçirilen Antasya Residence projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Antasya Residence projesi residence kulesi, 2 ofis kulesi ve alışveriş merkezinden meydana geliyor.
 
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Boğaziçi Köprüsü'nün tam ortasında yükselen Antasya Rezidans projesi Ataşehir Finans Merkezi'ne yakın mesafede konumlanıyor. Antasya Rezidans projesi toplam 617 konuttan meydana geliyor.
 
Antasya Rezidans projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Modüler sistemle birleştirme imkanı sunulan Antasya Rezidans projesinde 1+1 daireler 74 metrekare, 2+1 daireler 110 metrekare alanlarla dizayn edildi.
 
Antasya Rezidans projesinde daire fiyatları 400 bin liradan başlayarak yükseliyor. Antasya Rezidans projesinde teslimlerin 2015 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor. Projenin kaba inşaatı bitmiş durumda.
 
Antasya Rezidans ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendikten sonra 2016 yılı sonuna kadar vadelendirilebiliyor. Ayrıca banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor.
 
Antasya Rezidans projesi üstü açılabilen kapalı yüzme havuzu, fistness center, buhar odası, sauna, kafeterya, çocuk havuzu, basketbol sahası, çocuk parkı ve çocuk oyun odası gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI