23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAntasya Rezidans Ümraniye'de 400 bin liraya 1 oda 1 salon!

Antasya Rezidans Ümraniye’de 400 bin liraya 1 oda 1 salon!

Boğaziçi Köprüsü ve FSM Köprüsü’nün ortasında, İstanbul’un tüm önemli ulaşım yollarının kesişim noktasında yükselen Antasya Rezidans projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de hayata geçiriliyor.
 
Ant Yapı imzası ile inşa edilen Antasya Rezidans projesi residence kulesi, 2 ofis kulesi ve alışveriş merkezinden meydana geliyor. Kaba inşaatı tamamlanan Antasya Residence 42 katlı tek blok halinde yükseliyor.
 
Toplam 617 adet konuttan meydana gelen Antasya Residence projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Antasya Residence projesinde modüler sistem sayesinde daireler birleştirilebiliyor.
 
Antasya Rezidans projesinde yer alan 1 oda 1 salon daireler 74 metrekare, 2 oda 1 salon daireler ise 110 metrekare alanlarla tasarlandı. Antasya Residence projesinde daire fiyatları 400 bin liradan başlayarak yükseliyor.
 
Teslimlerin 2015 yılının Ekim ayında yapılması planlanan Antasya Residence projesinde yüzde 25 peşinat ödendikten sonra firma bünyesinde 2016'ya kadar ya da banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.
 
Antasya Rezidans projesinin sosyal olanakları arasında üstü açılabilen kapalı yüzme havuzu, fistness center, buhar odası, sauna, kafeterya, çocuk havuzu, basketbol sahası, çocuk parkı ve çocuk oyun odası bulunuyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI