24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriAntasya Residence'ta 400 bin liraya 1 oda 1 salon!

Antasya Residence’ta 400 bin liraya 1 oda 1 salon!

Residence kulesi, 2 ofis kulesi ve alışveriş merkezinden meydana gelen Antasya Rezidans projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de yer alıyor. Proje Boğaziçi Köprüsü ve FSM Köprüsü’nün ortasında, İstanbul’un tüm önemli ulaşım yollarının kesişim noktasında yükseliyor.
 
42 katlı tek blok halinde yükselen Antasya Rezidans projesi toplam 617 adet konuttan meydana geliyor. Antasya Residence projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.
 
Antasya Rezidans projesinde yer alan 1 oda 1 salon daireler 74 metrekare, 2 oda 1 salon daireler ise 110 metrekare alanlarla dizayn edildi. Projedeki modüler sistem sayesinde daireler birleştirilerek büyütülebiliyor.
 
Antasya Rezidans fiyatları 400 bin liradan başlayarak yükseliyor. Antasya Rezidans projesinin kaba inşaatı bitmiş durumda. Projede teslimlerin 2015 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.
 
Antasya Rezidans projesinde yüzde 25 peşinat ödendikten sonra firma bünyesinde 2016 yılına kadar vadelendirme imkanı sunuluyor. Ayrıca 120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendirmekte mümkün.
 
Antasya Rezidans projesinin sosyal olanakları arasında üstü açılabilen kapalı yüzme havuzu, fistness center, buhar odası, sauna, kafeterya, çocuk havuzu, basketbol sahası, çocuk parkı ve çocuk oyun odası bulunuyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI