19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriAnt Plato'da lansmana özel 360 bin TL'den başlayan fiyatlar için acele edin

Ant Plato’da lansmana özel 360 bin TL’den başlayan fiyatlar için acele edin

Ant Yapı'nın Ant Plato Residence Basın Ekspres Yolu projesi 50 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Antplato Residence projesinde rezidans – ofis alanları olacak.

Lokasyon

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Bloomberg HT'de Ayla Özer'in hazırlayıp sunduğu, Gayrimenkul Rehberi Programında yaptığı açıklamada; Ant Plato projesinde; 80 ile 120 metrekare arasında değişen, ofis tipleri olduğunu belirterek, modüler bir sistem kullanıldığını, dolayısıyla istenirse; bir katta bin metrekarelik bir ofise sahip olunabileceğini söyledi.

Hem konforlu, hem “yeşil” ofisler

Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato’yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarladı. Elektrikli ve hibrit özel araçların şarj edilebileceği alanlar sunan proje, “yeşil kiralama modeli” ile ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererek sürdürülebilir bir yaşam ve çalışma alanı sağlıyor.

'Yeni Maslak hattı'

İstanbul’un çok gelişmiş ofislere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Okay;  "Projemiz yeni çekim merkezi olan Basın Ekspres Yolu'nda gerçekleştiriliyor. Bu bölgede ofis, konut, residence anlamında ciddi projeler gerçekleştirildi. Projemiz Atatürk havalimanı ile 3. çevre yolu arasında, çok merkezi bir konumda bulunuyor. Açıkcası  yeni bir bir maslak hattı diyebiliriz." dedi.

Modüler sistem sayesinde geniş alanlar oluşturulabiliyor

 Ant Plato, 25 katlı tek kule halinde inşa ediliyor. Toplam 25 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ant Plato projesi 100'er metrekarelik ofis alanlarından oluşuyor. Projede modüler sistem sayesinde birleştirme yaparak tek katta 800 metrekareye kadar geniş alanlar elde etmek mümkün.

Ant Plato'da fiyatlar

Ant Plato'da lansmana özel metrekare fiyatları 4500 TL'den başlıyor. Ofis fiyatları ise; lansmana özel 360 bin TL'den başlıyor. Ofislerde metrekaresi 3 TL'den aidat ödemesi yapılacak.

Ant Plato teslim tarihleri

Ant Plato'da ofislerin teslimleri, Haziran 2016'da gerçekleşecek.

Ant Plato iletişim

www.antplato.com/

Özlem Atila

YATIRIM FIRSATLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI