23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYeni ProjelerAnadolu Yakası’nın en doğal yaşam projesi Sinpaş Aydos Country satışa çıktı

Anadolu Yakası’nın en doğal yaşam projesi Sinpaş Aydos Country satışa çıktı

Sinpaş Aydos Country projesinin Aydos ormanına komşu olduğunu belirten Özkan Öztürk şöyle konuştu:

Projemiz 50 dönüm üzerine kurulmuş, 914 konuttan oluşan bir proje. Projemiz Country yaşam tarzını yansıtan bir proje. Projenin mimarisini yansıtırken buna çok özen gösterdik. Birbirini tekrar eden evler yapmadık. Kat yükseklikleri dahi birbirinden farklı. Dış cephede doğal taş görünümlü, orman renklerinden oluşan dış cephe kaplamaları kullandık.  4+1 köşk evlerimizin dış cephelerinde de ahşap görünümlü kaplama kullandık.

RÖPORTAJI ZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYABİLİRSİNİZ

Proje içerisinde çeşitli alanlarda yürüşüş alanları, koşu parkurları , açık spor tesisleri, çocuklara yönelik ahşap evler, her yaş gruplarına yönelik çeşitli aktivite alanlarımız mevcut.

Aydos Country'de yürüyüş yaparken, koşu yaparken su yollarımız da sizlere de eşlik edecek. Oldukça güzel, keyifli bir proje gerçekleştirdiğimize inanıyoruz.

Projemizin birinci etap teslimleri, Mayıs 2017'de yapılacak. Sinpaş camiyasına ve daha önce bizden ev alan müşterilerimiz için  ön satışlarımız başladı. Birinci etabın yarısından fazlasınınsatışını gerçekleştirdik.  İkinci etap teslimleri de birinci etaptan, üç ay sonra yapılacak.

40. yıla özel ödeme alternatifleri

Projemizin fiyatları 238 bin lira ile 880 bin lira arasında değişiyor. Çok çeşitli ödeme alternatifleri var. 40. Yıla özel ödeme planlarımız da var. 40 ay sabit taksitle ödeme imkanı da sunuyoruz. Ya da yüzde 50’si peşin 80 aya kadar da taksit imkanları sunuyoruz.İsterlerse sadece 10 bin lirapeşin verip, 30 ay vade imkanı da sağlayabiliyoruz. istenirse ara ödemeli, ödeme imkanlarımız da var. Tamamen müşterilerimizin finansmanına göre, otrup ödeme planı çıkartabiliyoruz.

Bölge çok hızlı gelişiyor. Bizim projemiz de biraz farklı, konumu itibari ile… İstanbul'da ormanla iç içe fazla arazi yok Dolayısıyla müşteriler bu avantajı yaşayacak.

Proje yaşama geçtikten sonra da değer kazanacak

Bölgenin gelişiyor olması, metro bağlantılarının, çevre yolu bağlantılarının, özel okulların, Avrupa’nın en büyük hastahanesi de bu bölgede yapılıyor. Bu tip etkenler bölgenin değerinin artmasında fayda sağlayacak. Proje yaşama geçtikten sonra da değerlenmeye devam edecek.

Aidatlar yüksek değil

Su alanlarının fazla olması, daha fazla aidat ödemesi getirecek diye bir algı var. Bu düşünce çok doğru değil. Su alanı yaptığınız alanlar  aslında peyzaj alanları. Su alanları yapmadığınız zaman, oralara peyzaj alanı yapmanız lazım. Müşteriler suyu daha fazla beğeniyor. Aidatları arttıracak herhangi bir unsur yok. Standart tüm Sinpaş projelerinde olduğu gibi, bir aidat olacak.

İki görkemli proje birden

İlerleyen zamanlarda bölgede yeni projelerimiz olacak. Sinpaş GYO olarak, çok yoğun olarak hazırlandığımız iki projemiz var. Biri Ankara’da, diğeri İstanbul’da. Önümüzdeki yılın ilk yarısında, iki projenin lansmanını yapacağız. İkisi de çok görkemli projeler olacak.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI