23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerAnadolu Gayrimenkul Ödülle Başladı

Anadolu Gayrimenkul Ödülle Başladı

Ana­do­lu Gru­bu iş­ti­ra­ki ola­rak 2011’de ku­ru­lan Ana­do­lu Gay­ri­men­ku­l’­de ilk pro­je­nin tes­li­mi­ne az bir sü­re kal­dı. Sek­tö­re ka­lı­cı ola­rak gel­dik­le­ri­ni ve ye­ni pro­je­ler için gün say­dık­la­rı­nı be­lir­ten ge­nel mü­dür Ali Ba­ki Us­ta, “İlk pro­je­niz AND is­miy­le Koz­ya­ta­ğı­’n­da ofis ola­rak yük­se­li­yor. 
 
25 KATTA TEK KULE
 
2015 yı­lı­nın or­ta­sın­da tes­lim edi­le­cek pro­je­miz ye­şil ve ve­rim­li­lik un­sur­la­rı en üst dü­zey­de dü­şü­nü­le­rek in­şa edil­di. Bu pro­je­yi sat­ma­ya­ca­ğız ve ta­ma­men ki­ra­la­ma yön­te­miy­le de­ğer­len­di­re­ce­ğiz. Sek­tör­de ka­lı­cı­yız ve he­def­le­ri­miz çok yük­se­k” de­di. Pro­je 36 bin met­re­ka­re ki­ra­la­na­bi­lir alan, or­ta­la­ma bin 300 met­re­ka­re kat ala­nı ve 25 kat­lı A+ ofis bi­na­sın­dan olu­şu­yor. AN­D’­de, 300 met­re­ka­re­den 2 bin 200 met­re­ka­re­ye ka­dar ofis alan­la­rı 
bu­lu­nu­yor. 
 
Or­tak kul­la­nım alan­la­rın­da ise 6 top­lan­tı oda­sı ve 200 ki­şi­lik kon­fe­rans sa­lo­nu yer alı­yor.  Şir­ke­tin ikin­ci pro­je­si Kar­ta­l’­da yük­se­le­cek. Bu­ra­da ya­pı­la­cak gay­ri­men­kul­ler kar­ma kul­la­nım­lı ola­cak. Ar­dın­dan da An­ka­ra­’da yi­ne ofis­ler­den olu­şan baş­ka bir pro­je­ye baş­la­na­cak. Pro­je Ge­liş­tir­me Mü­dü­rü Ba­tu­han Tar­kan, Tür­ki­ye­’de ofis açı­ğı­nın bu­lun­ma­sı ne­de­niy­le ağır­lık­la­rı­nı ofis in­şa­at­la­rı­na ve­re­cek­le­ri­ni ak­tar­dı.
 
Bugün
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI