29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerAltyapı ve Tünel Teknolojileri Fuarı ilk kez Türkiye'de!

Altyapı ve Tünel Teknolojileri Fuarı ilk kez Türkiye’de!

4 gün boyunca Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde, 9-10 ve 11. Hollerde yer alacak NO DIG TURKEY ve Tunnel Expo Turkey sektör profesyonellerini ağırlayacak. İkisi de “ilk kez” düzenlenecek fuarlarda, Avrupa’dan sonra Türkiye’de de kullanımına başlanan kazısız altyapı teknolojileri ziyaretçileri hayrete düşürecek.
 
Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı “Tunnel Expo Turkey” de Türkiye’de ilk defa Tünellerde kullanılan led aydınlatma sistemleri, Türkiye'de ilk kez üretilen beton donatıcı çelik teller, Türkiye'de tek olması ile dikkat çeken tünellerde kullanılan 'multiplan' tünel ve mebran sistemlerine kadar birçok yeni teknoloji Türkiye pazarında tanıtılacak.
 
Altyapı ve Kazısız Teknolojiler İhtisas Fuarı “NO DIG TURKEY” de Türkiye'de hatta dünyada ilk denilebilecek "Su Kayıp ve Kaçakların Tespitine Yönelik" debi-basınç-gürültü-sıcaklık parametrelerini aynı anda tek bir sensör ile ölçebilen ileri teknolojiler Türkiye'de ilk defa sergilenecek. Ayrıca; alt yapı anlamında uygulanacak kazısız sistemlerin geliştirdiği borular, patlamaya karşı bir teknolojiyle geliştirilmiş boru içi görüntüleme sistemleri fuarda yer alacak ürünler arasında.
 

A’dan Z’ye Tünelcilik Eğitimi

 
Tünelcilik faaliyetlerinin öne çıktığı ülkelerden biri olan Türkiye, bu alanda önemli çalışmalar yapıyor. Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı “Tunnel Expo Turkey” kapsamında, TÜNELDER desteği ile Tünelciliğin A’dan Z’ye Yapılışını ve Öneminin vurgulanacağı kısa bir eğitim düzenlenecek. Eğitim programında; Tünel tasarımının temel ilkeleri, karşılaşılan sorunlar, yeni teknolojiler gibi ana konular, sektörün önde gelen temsilcileri ve akademisyenleri tarafından tartışılacak ve bilgi alışverişinde bulunulacak.
 

Bir Damla Suyun Dahi Servet Sayılacağı Günler Yaklaşıyor

 
NO DIG TURKEY Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Fuarı çerçevesinde de artan kuraklık tehlikesine karşı, “Su Kayıp Kaçakları Türkiye Forumu” düzenlenecek. Bakanlık, su idareleri, valilik ve belediyeler tarafından desteklenen foruma, başta alanında yetkili isimler olmak üzere, yüzlerce katılım bekleniyor.
 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI