29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaFırsat ProjeleriAlavista Evleri'nde Özel Fiyat

Alavista Evleri’nde Özel Fiyat

Rüzgar sörfüne elverişli plajları ile ünlü Çeşme-Alaçatı’da inşa edilen Alavista Evleri’nde,lansman fiyatlarının nisan sonuna kadar uygulanacağı açıklandı.
 
Alavista Evleri'nde Hemen Teslim 
 
Turkos İnşaat ile T Tasarım’ın ortak projesi olarak hayata geçirilen Alaçatı Alavista Evleri’nde, inşaat ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte satışa başlandı.Hemen teslim edilebilecek tapusu hazır 10 evden oluşan butik projede, örnek villa da alıcıların beğenisine sunuldu.
 
Alavista Evleri Özellikleri
 
TTasarım’ın kurucusu, proje ortaklarından mimar Tuncay Gültürk, terasları,  ferforje motifleri, ahşap ve taş dokularıyla yöre mimarisinin tipik örneği olarak tasarlanan AlavistaEvleri’nde her villanın, arazinin özel konumundan dolayı kesintisiz Alaçatı manzarasına sahip olduğunu söyledi. 
 
Alavista Evleri Sosyal Donatıları
 
Merkeze ve Alaçatı Port'a yakın, ancak kalabalıktan uzak noktada inşa edilen Alavista’da her evin, diğerlerinden farklı konumlandırıldığını bildiren Gültürk, müstakil olan villaların her birinin bağımsız girişi, bahçesi  ve otoparkı olacağınıkaydetti. 
 
Ortak havuza ulaşımın da her villa için yine bağımsız olacağınıanlatan Gültürk,  ‘’3 bin metrekarelik alanda konumlanan Alavista Evleri’ni,  2 katlı ve 160 metrekare olarak inşa ettik. Alavista Evleri’nin fark yaratan bir başka özelliği de doğadan nesneleri temsil eden, her villa için ayrı renkte uygulanan cumbaları… Alavista Evleri’ni isimlendirilirken de cumbalarının renkleri olan yakut, lapis, buğday, koral, fıstık, oranj, buzmavi, turkuaz, lavanta ve yeşimi kullandık’’ diye konuştu.
 
Alavista Evleri Kampanya
 
Gültürk, AalaçatıAlavista Evleri’nin hemen teslim edilecek durumda olduğunu belirterek, ‘’Projede tüm yasal prosedürler tamamlandı. Bugün evini alan, hemen tapusuna sahip olabilecek, isterse yarın Alaçatı Alavista’yataşınarak  yepyeni bir yaşama adımını atabilecek. Alavista’da lansman fiyatları nisan ayı sonuna kadar geçerli olacak’’ dedi.
 
Alavista Evleri Nerede?
 
Alavista Evleri; Alaçatı merkeze 750 metre, Çeşme merkeze 8, İzmir'e 76, Adnan Menderes Havalimanı'na 86, Alaçatı Port'a 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
 
Alavista Evleri İletişim bilgileri:
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI