22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerAkbatı'dan yılbaşı süprizi

Akbatı’dan yılbaşı süprizi

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, hazırladığı sürprizlerle ziyaretçilerinin yeni yıl heyecanına ortak olacak. Yılbaşı için çocuklara ve büyüklere özel programlar hazırlayan Akbatı, şanslı bir ziyaretçisine araba hediye edecek. Akbatı’da 1 Aralık 2014- 31 Ocak 2015 tarihleri arasında aynı gün içinde tek seferde yapılacak her 75 TL’lik alışverişle; 1 talihli BMW 218i Active Tourer, 3 talihli  IPhone 6/16GB ve 3 talihli Apple Ipad Mini 64GB kazanma şansı yakalayacak. 

Küçük ziyaretçiler de Akbatı’daki yılbaşı temalı atölyelerde keyifli vakitler geçirecek.  Cumartesi – Pazar günleri 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerde çocuklar, hayal ettikleri yılbaşı süslerini tasarlayıp, kardan adam şapkası ya da hediye çorabı gibi yılbaşı kutlamalarına özel objeler yapacaklar. Çocukların yaratıcı düşünme yeteneklerini ve el becerilerini geliştirmeye odaklanan atölyelere katılım da ücretsiz.  

Akbatı’da Aralık ayı çocuk atölyelerinde “Yılbaşı Kartları Yapıyoruz”,  “Yılbaşı Temalı Çanta Yapıyoruz” “Hediye Kutusu Yapıyoruz” gibi unutulmayacak yılbaşı hediyelerinin ortaya çıkacağı temalar da var.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI