22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriAğaoğlu My Towerland'te daireler tükeniyor, fırsatlar bitmiyor

Ağaoğlu My Towerland’te daireler tükeniyor, fırsatlar bitmiyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu imzası ile Ataşehir'de yükselen Ağaoğlu My Towerland projesi 285 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 3 bin 500 konutun bulunduğu projede, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor. 

Tasarımı Mimar Tuncay Çavdar'a ait olan proje, hayata geçirilmeden önce tüketicilerin bekletilerinin analiz edilmesi için, 50 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen bir anket çalışması yapıldı ve bu anketten çıkan sonuçlar doğrultusunda proje şekillendi. 

My Towerland Proje Müdürü Ayşegül ÖztürkEmlakdream.com'a verdiği röportajta projeşi şöyle anlattı:

“My Towerland projemiz, İstanbul Finans Merkezi’nin ve çağdaş kentleşmenin simgesi olan Ataşehir’in doğusunda yer almaktadır. 285.000 metrekarelik bir alan üzerinde kurulu, 2535 konuttan meydana gelmektedir.

My Towelnad projemizde öncelikle optimum, geniş metrekareli, ferah alanlar ön plana çıkıyor. İstanbul’un kalbinde, Ataşehir gibi bir lokasyonda kat bahçesi, teraslarıyla kişilere özel, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor.

Bunun yanısıra her zaman ön planda tuttuğumuz güvenlik faktörü, içersinde göz dedektörleri, duman dedektörleri ve yangın sistemleri özel bir titizlikle çalışıldı.”

Hemen teslim fırsatı ile satışta olan My Towerland projesindeki satılık daire tipleri 1oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. Projedeki daire büyüklükleri ise; 115 ile 342 metrekare arasında değişiyor.

My Towerland fiyatlar

Tüketiciler tarafından yoğun ilgi gören projede 1+1 dairelerin tamamının satışı gerçekleşti. 

2+1 daireler 754 bin TL'den

3+1 daireler 1 milyon 579 bin TL'den

4+1 daireler 1 milyon 716 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

My Towerland projesi ödeme seçenekleri

Faiz destek kampanyasının geçerli olduğu proje, banka faizinin yüzde 35'i firma tarafından ödeniyor. Yüzde 1 peşinat ile ev sahibi olmanın mümkün olduğu projede Kampanya kapsamında 60 aya % 0,47, 120 aya ise % 0,57 faiz oranı ile konut sahibi olmak mümkün. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI