23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerAğaoğlu, Düzce'de çimento fabrikası açıyor!

Ağaoğlu, Düzce’de çimento fabrikası açıyor!

Oğlu Alican Ağaoğlu'nun Düzce'nin Yığılca ilçesinde kuracağı çimento fabrikasının yerini inceleyen Ali Ağaoğlu, Kaymakam Mehmet Ali Özcan ve Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'le Aksu mevkisinde kurulması planlanan fabrikanın arazisini gezdi. Ardından Belediye Başkanı Yiğit'i makamında ziyaret eden Ağaoğlu, yapılacak fabrikanın yaklaşık 400 kişiye iş kapısı olacağını ve tüm malzemelerinin de ilçeden temin edileceğini söyledi. 
 
Fabrikanın kuruluş aşamasında gerekli olan tüm malzemelerin hatta bir çivinin dahi Yığılca ilçesinden alınması yönünde talimat verdiğini vurgulayan Ağaoğlu, şöyle konuştu:
 
"Oğlumun kurma aşamasında olduğu fabrikayı incelemeye geldim. Allah kısmet ederse Yığılca ilçesinde çimento fabrikası açacağız. Bölgenin kalkınması ve istihdam sağlayacağı için önemli bir adım diye düşünüyorum. Yığılca'daki işsizliğe çözüm olacak bir yatırım yapacağız. Bu başlangıcımız olacak. Bundan sonra desteklerimiz devam edecek. Sayın Başkanımızın bu konudaki yapıcı yaklaşımı bizleri vazgeçme noktasından geri döndürdü."
 
Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ise Ali Ağaoğlu'ndan destek sözü aldıklarını ifade ederek, "Eski Jandarma binası ve Harmantepe alanlarının düzenlenerek sosyal tesis olarak hizmete açılması için 350 bin lira destek sözü aldım. Sağ olsun Ali Bey ilçeye ayak basar basmaz desteklerini esirgemeyeceğini belirtti" açıklamasında bulundu.
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI