19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriAdres Sancaktepe projesinde yerinizi almak için son fırsatlar

Adres Sancaktepe projesinde yerinizi almak için son fırsatlar

Dumankaya İnşaat’ın Adres konseptli projelerinin sonuncusu olan Adres Sancaktepe’deki yatırım fırsatlarını gören yatırımcılar, ön talep döneminin ardından ön satış döneminde de projeye yoğun bir ilgi gösterdi.

Dumankaya İnşaat,  1. etap satışları çok kısa bir süre içerisinde tamamlanan projenin 2. etap konutlarını da satışa çıkardı. Yüzde 100 kazandıracak projede, ilk çıkış fiyatları ile satışa çıkarılan Adres Sancaktepe 2. etabın son fırsatları tüketicileri bekliyor.

Adres Sancaktepe projesine gösterilen yoğun ilgi ve satış başarısı hakkında bilgi veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya, Adres projeleri ile yatırım amaçlı konut edinme konusunda sektöre yepyeni bir soluk getirdiklerini belirtti.

Dumankaya sözlerine şöyle devam etti. “Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz Adres projelerimiz ile hem yatırımcılara hem de projenin hayata geçirildiği bölgeye katma değer sağladık. Yarım asrı aşan tecrübemiz ile hayata geçirdiğimiz ve yatırımcısına yüksek oranda bir kâr sunmayı hedefleyen projelerimizin başarıları Dumankaya İnşaat’ın sektörde sağladığı güvenin de en önemli göstergesi. Adres Sancaktepe’de ayrıcalıklı konumu ve sahip olduğu özellik ve sosyal donatıları ile oturum ve yatırım amaçlı ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi gösterdiği bir proje oldu.”  

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI