23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerAdin Beach Hotel Alanya'da 3 yıl aradan sonra kapılarını tekrar açtı!

Adin Beach Hotel Alanya’da 3 yıl aradan sonra kapılarını tekrar açtı!

Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı İncekum Mevkiinde hizmet veren Adin Beach Hotel,  yeni bir tesis, yeni kadro ve yepyeni bir hizmet anlayışıyla misafirlerine pek çok yenilik sunuyor.
 
27 bin metrekarelik alana kurulu tesiste herşey dahil konseptiyle hizmet veriliyor.
 
3 sezon aradan sonra yeniden misafirleriyle buluşan Adin Beach, 2011 Yaz sezonunun ardından kendini tamamlamak ve alternatif turizm sektörünün en iyi alternatiflerini sunmak amacıyla bir süreliğine kabuğuna çekilmişti.
 
Pek çok turizm tesisinde bulunmayan denize sıfır konumda inşa edilen otelde tüm odalar deniz manzaralı olarak tasarlanmış. 3 farklı plaja sahip olan Adin Beach’ de otelde deniz içerisinde yer alan şişme su oyun alanları, denize sıfır açık ve kapalı restoranları, bayanlara özel havuzları, ailesi ile beraber denizin tadını çıkarmak isteyen misafirler için mix havuzları, amfi tiyatrosu ve eğlenceli yaz aktiviteleri tesisin en çok göze çarpan birkaç özelliğinden sadece bir kısmını oluşturuyor.
 
Misafirlerine kapılarını daha yeni açmış olmasına rağmen, konuklarından memnuniyet ve olumlu geri dönüşler aldığını açıklayan otel yönetimi, gayretlerinin karşılığını bulmaktan ve Türk turizmine böyle bir tesis kazandırmaktan oldukça memnun. 
 
 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI