20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaYeni ProjelerAdım İstanbul projesi yakında satışta!

Adım İstanbul projesi yakında satışta!

Evvel İstanbul projesinin basın toplantısında müjdesi verilen 700 konutluk yeni projenin ismi belli oldu. Adım İstanbul adının verildiği proje İntaya, İntes ve EYG Grup ortaklığında hayata geçirilecek.
 
Evvel İstanbul projenin hemen yanında yer alan Adım İstanbul projesi Evvel İstanbul projesinde farklı bir konseple karşımıza çıkıyor. Bağdat Caddesi'nde olduğu gibi cadde mağazalarınınyer aldığı projede cafe ve restoranlarıyla cadde hayatı sunulacak.
 
Adım İstanbul projesinin Nisan ya da Mayıs ayında satışa sunulması planlanıyor. Orta gelirliye kaliteli konut mottosuyla yola çıkan ortak girişim grubunun bu projeside orta gelirliye hitap edecek.
 
Aile ve site konseptinin benimsendiği Evvel İstanbul projesine kıyasla daha canlı ve hareketli yaşamın sunulacağı Adım İstanbul projesinin alt kısmı cadde mağazalarından meydana gelecek.
 
Adım İstanbul projesi 372 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük şehir parkı, 8 ihtisas hastanesini içinde barındıran Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük sağlık tesisi olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, metro, tramvay, binlerce araçlık otopark ve 3. Köprü bağlantı yolu ile çevresindeki resmi kurum alanlarının bulunduğu kent meydanına komşu olarak yükseliyor..
 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI