20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaYeni ProjelerAC yapıdan dev proje: Moment İstanbul satışa çıktı

AC yapıdan dev proje: Moment İstanbul satışa çıktı

BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYINIZ

15 günde 4 bin ön talep

18.09.2014'te  gerçekleştirilen basın toplantısı ile tanıtılan Moment İstanbul, lansmanın hemen ardından satışa sunuldu. Projenin 15 günlük ön talep döneminde 4 binin üzerinde talep topladığı aktarıldı.

Lansmana özel %15 indirim

Bölgedeki diğer projelere kıyasla fiyatların oldukça uygun tutulduğu projede daireler kısa süreliğine 239 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu projede 60 aya kadar %0,88, 120 aya kadar ise %0,91 faiz oranları ile kredi kullanılabiliyor. Ayrıca Lansmana özel %15 indirim fırsatı da sunuluyor.

Kartal’a dev yatırım

AC Yapı İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Kartal’a 100 milyon dolarlık bütçe ile örnek bir yatırım yapıyor. Moment İstanbul Kartal’ın değişen çehresinde önemli katkılar sunuyor.

Yeni çekim merkezi olacak

Kartal’ın merkezi bir noktasında bulunan proje 44 katlı 2 kuleden oluşacak. Projede konut ve home- Officelerin yanı sıra 12 adet de cadde üzeri mağaza bulunacak. Tamamlandığında bölgenin çekim merkezi haline gelecek projede 2 bin 200 kişi yaşayacak. Projenin mimarlığını 3D Atölye Mimarlık üstlendi.

Ferah daireler

AC Yapı yeni projesinde 1+1’den 5+1’e kadar geniş ve ferah tasarımlara sahip daire seçenekleri sunuyor. Dairelerin büyüklükleri 74,69 metrekare ile 344,47 metrekare arasında değişiyor.

Moment İstanbul projesi kapsamında, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, 7/24 güvenlik ve otopark gibi sosyal donatılarda bulunuyor. Projede ayrıca sauna, fitness merkezi, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar da mevcut.

Kolay ulaşım

E-5’in ve Kartal Metrosunun hemen yanında bulunan proje, Sabiha Gökçen havalimanına 15, Kartal sahile5 ve adalet sarayında 2 dk mesafede bulunuyor. Heybeli Ada Kınalı Ada ve Sedef Adası’na hakim manzarası ile dikkat çeken projenin teslim tarihi 2017 Mart ayı olarak belirlendi.

AC Yapı İletişim

Web: www.acyapi.com 

Ali Doğan Karacık / emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI