24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut Projeleri5 yıldızlı bir dünya The Address Residence İstanbul'da!

5 yıldızlı bir dünya The Address Residence İstanbul’da!

The Address Residence projesi Emaar tarafından İstanbul Anadolu yakasında Çamlıca'da hayata geçiriliyor. The Address Residence, Emaar Square projesinin 46 katlı en yüksek bloğu olarak otel ve rezidans konseptinde yükseliyor.
 
The Address Residence'ın ilk 11 katı 5 yıldızlı The Address Otel olacak. Bloğun  12. ile 29. katları arasında ise mobilyalı 197 adet mobilyalı daireler yer alıyor. 30. kat ile 46. katları arasında ise 123 adet mobilyasız daire bulunuyor.
 
Tüm dairelerin otel hizmetlerinden faydalanabileceği The Address Residence'ta  12. ile 29. katları arasındaki 197 mobilyalı daire sahipleri isterlerse dairelerini otel havuzuna dahil edip gelir edebilecekler.
 
30. kat ile 46. katları arasında ise 123 adet mobilyasız daire ise sahipleri tarafından istenilen şekilde dizayn edilebilir. Bu daire sahipleride otelin tüm hizmetlerinden faydalanabilecekler.
 
The Address Residence İstanbul'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon penthouse ve 5 oda 1 salon penthouse daireler yer alıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 78 metrekare ile 234 metrekare arasında farklılık gösteriyor.
 
The Address Residence fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 385 dolardan başlıyor. Fiyatlar dairenin tipine ve şerefiyesine göre yükselirken mobilyalı dairelerde dekorasyondan dolayı fiyat faklılığı görülebiliyor. Projede fiyatlar minimum 500 bin dolardan başlıyor. 
 
5 yıldızlı bi dünya ve olağanüstü bir kent yaşamı sunulan The Address Residence'ta teslimlerin ise 2016 yılının sonunda yapılması planlanıyor. Emaar Square projesinin diğer etaplarında yer alan konutların ise bu sene sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.
 
The Address Residence projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre, Taksim'e 11 kilometre, Kadıköy'e 5,5 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre mesafede konumlanıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI