29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaEtkinlik Takvimi30 Mart 2015 / Dubai International Property Show

30 Mart 2015 / Dubai International Property Show

30 Mart-1 Nisan'da Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum'un himayesinde gerçekleştirilen Dubai Yatırım Kongresi(AİM) ile birlikte düzenlenecek olan 11. Dubai International Property Show'un (IPS) Türkiye'den katılım organizasyonunu bu yıl da INREMA üstlendi. Ortadoğu, Asya-Pasifik, Avrupa ve Afrika bölgesinden inşaat şirketlerini, gayrimenkul danışmanlarını, bireysel yatırımcıları ve sektöre yön veren kuruluşları bir araya getiren Dubai IPS'in Dubai Yıllık Yatırım Kongresi ile birlikte bu yıl 20 binin üzerinde ziyaretçi çekmesi ve 80'dan fazla ülkenin katılımı bekleniyor. 

Körfez yatırımcısının buluşma noktası

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA)'nın himayesinde gerçekleşen ve dünyanın her yerinden gelen katılımcıların ilgisini çeken Dubai International Property Show (IPS) ve Dubai Yatırım Kongresi(AİM) hem uluslararası hem de Körfez Ülkeleri emlak piyasalarının konut, ticari ve karma kullanımlı gayrimenkul ürünlerinin tanıtım platformu olmakla birlikte,  özellikle Körfez Ülkeleri yatırımcılarını buluşturan bir organizasyon olma özelliğini de taşıyor. 

Uluslar arası gayrimenkul pazarına katkı sağlayan ve sektöre yön veren Dubai IPS'ye çoğunlukla Birleşik Arap Emirlikleri, Sudi Arabistan, Çin, Hindistan, Türkiye, Rusya, İngiltere, Pakistan, Fas ve Kuveyt gibi ülkelerden firmalar katılıyor.

Gayrimenkul yatırımının kalbi Dubai IPS'e Türkiye katılımını bu yıl da üstlenmekten mutluluk duyduklarını belirten INREMA Genel Koordinatörü Gökhan İlgar, Bu yıl da IPS'e Türkiye'den katılmak isteyen firmaları INREMA'nın organize edeceğini belirterek “Fuarımız körfez bölgesi yatırımcılarına ulaşılması noktasında bir köprü olma misyonu üsleniyor.  IPS'in Dubai'de düzenlenen diğer gayrimenkul fuarlarından farkı da, fuar alanında satış yapma lisansı olan tek fuar olmasıdır” dedi.

105 ülkeden 20 bin ziyaretçi bekleniyor

Dubai IPS de gayrimenkul firmalarının direk satış yapabilecekleri gibi katılımcı firmaların geniş bir network elde edebilecekleri dünya standartlarında önemli bir organizasyon olduğuna dikkat çeken İlgar, her yıl artan işlem değeri ile Dubai IPS ‘inin 2015 yılında da uluslararası yatırım fırsatlarıyla,  yılın heyecan verici  emlak gösterisini sunmaya aday olduğunu belirtti.

2014 yılında gerçekleştirilen fuara; sadece IPS'in kayıtlı gayrimenkul yatırımcısı ve profesyonelinin, 105 ülkeden 11.356 ziyaretçi  olduğu düşünüldüğünde AİM ile birlikte ziyaretçi sayısı 20.000'in üzerinde olması bekleniliyor. 

Bu yıl da, Dubai Başbakanı ve  Birleşik Arap Emirlikleri‘nin Devlet Başkanı Yardımcısı Mohammed bin Rashid Al Maktoum himayesi altında gerçekleşen 6.Dubai Yıllık Yatırım Kongresi'ne (AİM) körfez ülkeleri başta olmak üzere bütün dünyadan politikacılar, yatırımcılar, karar verme mercileri ve özellikle gelişmekte olan ekonomilerden gayrimenkul sektörünün profesyonelleri katılıyor.

Türkiye'nin ilgisi büyük

Türkiye'den katılım hakkında bilgi veren Gökhan Ilgar “Geçen sene IPS Türkiye katılımı için çok kısa zamanda etkili bir çalışma yaptık. 2014'ün Mart ayının sıkıntılı bir dönem olmasına ve zaman darlığına rağmen Türkiye'den 15 firma IPS'te yerlerini almıştı. 2014 memnuniyeti 2015 için beklentilerimizi çok yukarılara çekti. Biz Türk Gayrimenkul sektörünün 11. IPS'e damgasını vuracağına inanıyoruz. Şu andaki motivasyon bunu gösteriyor ve inşallah Dubai'den herkes mutlu bir şekilde ayrılacak.” dedi. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI