23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYeni Projeler2015 İş GYO için yatırım yılı olacak

2015 İş GYO için yatırım yılı olacak

İş GYO projeleri hakkında bilgi veren Turgay Tanes şunları söyledi:

"Manzara Adalar projesi dışında Anadolu Yakası'nda bir de  Tuzla üçlememiz vardı. Birincisi Çınarlı Sing Of The City ödülü aldı, teslim edildi ve ciddi prim yaptı. Yatırımcılar açısından da çok karlı oldu. Hemen hemen tamamına yakını bitti.

Diğer iki projemiz ise; Tuzla’daki Teknoloji Merkezi projesi ve Karma  projeydi.

RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN VİDEOYU TIKLAYABİLİRSİNİZ

Şuan ise; Kartal projesi söz konusu. Kartal projesi sahile 1,5 km mesefade bir karma proje. Projede  3 tane konut bloğu, 2 tane ofis bloğu, ayrıca butik diyebileceğimiz ticari ünitelerden oluşan bir birimimiz var.

Manzara Adalar'daki sosyal alanlar

 Bunun dışında 2 bin 500 metrekare sosyal alanımız var. Bunun içinde açık – kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzları, fitness center, hobi odaları ve benzeri birçok ünitenin olduğu, oldukça geniş bir alan ev sahiplerinin kullanımında olacak.16 bin 500 metrekare sert ve yumuşak olmak üzere peyzaj alanı var. Oldukça bol yeşil alan var.

Kartal'ın çehresi değişecek

Bizim projemiz dışında Kartal’da yapılan güzel projeler var. 5 yıl sonra Kartal’ın çehresi bambaşka olacak. Kartal 4-5 ulaşım alternatifine sahip bir ilçe oldu. Deniz, sahil yolu, E-5,TEM, Marmaray, Metro imkanları olan bir ilçe. Metroya bindiğinizde 30 dakikada Kadıköy’desiniz, 80 dakikada havaalanındasınız, sahile yakınsınız.

Yalova'da yaşayan bir kişi Kartal'da çalışabilecek

Körfez geçiş projesi bittiğinde; Kartal, Yalova, Orhangazi, Bursa hattı belki de Kartal’ın Anadolu Yakası’nda bir yerle olduğundan daha yakın ve entegre olacak. Yalova’da oturan birisi Kartal’da işe gelebilecek ya da tam tersi olabilecek. Çünkü Körfez geçişiyle birlikte 2 buçuk saat olan mesefe, 45 dakikaya inebilecek.

 Marmara Üniversitesi tüm kampüslerini taşıyor. 75 bin öğrenci, 3 milyon metrekare bir kampüs, rasatane alanları, özel ihtisas hastanesi, Adliye ve diğer faktörleri de eklersekKartal’da çok farklı bir profil göreceğiz.

Yatırımların etkisini tam tahayyül bile edemiyoruz

Kartal’ı Miami sahillerine benzetiyorum. Maltepe – Pendik hatta Bostancı’ya kadar çok geniş bir sahil bandı var. Bu yapılan yatırımların etkisini tam tahayyül bile edemiyor olabiliriz.

Ofislerden kira geliri elde etmeyi hedefliyoruz

Projede yer alan ofisleri portföyde tutmayı ve kira geliri elde etmeyi hedefliyoruz.

Bu proje  bittiğinde hatta Kartal projesi hariç 100 milyon dolar kira gelirine ulaşacağız.

Manzara Adalar projesinde fiyatlar

Projede fiyatlar yerine göre değişiyor. Metrekare fiyatları 4 bin 700 TL ile 5 bin 400 TL arasında değişiyor.

Önünüzde Adalar manzarası, arkanızı döndüğünüzde Aydos Ormanı manzarası olan bir yerden bahsediyoruz. Ünitelerimiz ortada görünenden daha büyüktür. Teraslar, balkonlar daha büyüktür. Yaşamak için de yatırım için de cazip olduğunu düşünüyorum.

Yeni projeler

NEF ile ortak yaptığımız bir projemiz var. Bir aksilik olmazsa Ocak ayında bu projemizin lansmanı için bir araya geleceğiz. Oldukça büyük bir proje olacak. olacak.

İş GYO olarak bakanlık onayları tamamlanımş, ruhsat aşamasında olan bir de finans projemiz var. 2015 yılı içerisinde başlayacak .Bu üç proje toplamda  1 milyar dolarlık projeler.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI