19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut Projeleri2014 Eylül'de anahtar teslim eden konut projeleri!

2014 Eylül’de anahtar teslim eden konut projeleri!

'Bahçelievler Greenist'

 
İstanbul Bahçelievler'de Basın Ekspres yolu üzerinde 20 bin metrekare alan içerisinde Saray Grup tarafından hayata geçirilen Greenist'te daire teslimleri Eylül'de başlıyor. 357 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Greenist satışlara hızla devam ediyor. Basın Ekspres aksında, 20 dönüm arazi üzerine kurulu, 174 daireden oluşan Greenist konutlarında yaşam Haziran ayında başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 dairelerin yer aldığı projede, her dairenin kendine has bir balkonu, terası veya kat bahçesi bulunuyor. Proje Eylül'de sahiplerine anahtarlarını sunuyor. 

Greenist iletişim
0 212 503 07 75
www.greenist.com.tr

Eren Aşnaz/http://emlakdream.com

 

'Statü Park'

İstanbul Pendik’te, Eva Group tarafından 8 bin 529 m2lik alan üzerinde inşa edilen Statü Park Pendik Eylül’de teslim edilecek. 2 blok içinde 218 daire olarak inşa edilen projede son düzlüğe gelindi. Yaklaşık 25 yıllık Evra Group güvencesi ile gerçekleştirilen proje, ince işçiliğin ve çevre düzenlemelerinin tamamlanacağı Eylül ayında sahipleri ile buluşacak. 24 saat güvenlik, fuaye alanı, kapalı otoparkta her daireye numaralı araç yeri, bahçe kafeteryası, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu- hamam- sauna- buhar odası, gölet ve şelale,çocuk parkı gibi imkanları bulunan yaşam alanının en dikkat çekici özelliği ise adalar ve marmara manzaralı seyir terası nın yer alması. 
Statü Park iletişim

0 216 511 13 75

www.statupark.com
 

'Nest Bornova'

 
İzmir Bornova'da Nestyapı İnşaat tarafından inşaa edilen Nest Bornova projesinde sona gelindi. 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa devam eden İzmir Nest Bornova Eylül'de teslimlere başlıyor. Nest Bornova süs havuzu ve yapısal peyzaj, fitness center, her daire için tahsisli kapalı otopark ve mağazalardan oluşuyor. İzmir Nest Bornova'da yaşam Eylül'de başlıyor. 

Nest Bornova İletişim

Tel: 0(530) 147 70 99

Web: www.nestyap.com

 

'Mira Kurtköy'

 
İstanbul'un en hızlı gelişen semtlerinden Kurtköy'de hayata geçen Mira Kurtköy'de yaşam Eylül sonunda başlıyor. Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat tarafından 26 bin metrekare arsa alanı içerisinde hayata geçen Mira Kurtköy 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor! Kurtköy Mira içerisinde; yüzme havuzu, çocuk havuzu, açık hava pilates alanaı, basketbol sahası, voleybol sahası, bisiklet ve yaya yolları, dinlenme ve toplantı salonları, çok amaçlı spor salonu, kardiyo ve fitness alanı, siteye özel kreş, kapalı yüzme havzuu, sauna, masa tenisi, bilardo ve coffe corner sıralanıyor.Mira Kurtköy Eylül sonu teslime hazırlanıyor. 

Mira Kurtköy İletişim Bilgileri;
www.besyildizmira.com/Kurtkoy/
Telefon: 444 5 414

Eren Aşnaz/emlakdream.com

 
 

 
 

 
 
 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI