20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut Projeleri200 bin TL'den başlayan fiyatlarla, Mevakent'te yerinizi alabilirsiniz

200 bin TL’den başlayan fiyatlarla, Mevakent’te yerinizi alabilirsiniz

Mevakent şık çevre düzenlemeleri ve ferah yeşil alanları ile çevrili bir yaşam alanında huzuru ve rahatlığı bir arada sunuyor.

4 bloktan oluşan Mevakent, Ulukent projesi, ferah daireleri ve özel iç mekan tasarımları ile şık ve konforlu bir yaşam vadediyor. Geniş konutlarda her daireye özel otopark alanı ve misafirler için otopark alanı ile birlikte geniş sosyal alan yer alıyor.

En son deprem ve yangın önlemlerine sahip Mevakent herhangi bir acil durumda derhal çözüme geçebilecek düzeneklere sahiptir.

Kaliteli malzeme ve ince işçilikle bir araya getirilen konutlar; modern tasarımlarla ev yaşamınıza renk katıyor. Şık iç mekan düzenlemeleri işlevsel çözümler ile hayatınızı kolaylaştırırken eviniz yıllar boyu keyfini çıkarabileceğiniz kaliteli malzemelerden oluşuyor. 

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı tarafından inşa edilen Mevakent projesi 3 ve 5 katlı 4 blokta 43 daireden meydana geliyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 111 ila 122 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 133 ila 138 metrekare olarak tasarlandı. Mevakent projesinde her daire çift balkon ve ebeveyn banyosu bulunuyor.
 

Mevakent'te fiyatlar

Projede en düşük ve en yüksek konut fiyatı 200 bin TL ile 280 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışta. 

Mevakent İletişim: 

Telefon : 0232 339 25 55

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI