28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYeni Projeler20 milyon TL yatırımla Çekmeköy’e yepyeni bir proje geliyor

20 milyon TL yatırımla Çekmeköy’e yepyeni bir proje geliyor

20 milyon TL yatırımla hayata geçecek projede 6’şar katlı 2 ayrı blokta 1+1, 2+1, 3+1 4+1 normal ve dublex dairelerden oluşacak 89 konut yer alacak.

İnt. Avrasya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü güzergâhının etki alanına giren Alemdağ’da orman ile iç içe 4 dönüm arsa satın aldıklarını belirterek burada “Dream Life” adını verdikleri 89 konutluk butik bir projeye başlayacaklarını söyledi. Sesli, “Müşterilerimize, İstanbul’un gözde yatırım merkezinde yaşama imkanı sunacağız. Mimari proje ve ruhsat işlemlerinde sona geldik. 20 milyon TL yatırımla hayata geçireceğimiz Dream Life Konutları’nı birkaç ay içinde satışa çıkacağız. Projenin, bölgeye artı bir değer katacağına inanıyoruz” dedi.

Proje hakkında bilgi veren İnt. Avrasya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli, “Teslimleri 2016 yılı sonunda planladığmız projede, m2 fiyatının ortalama 3 bin TL olmasını öngörüyoruz. Buradan daire alacaklar için en büyük avantaj, geçmiş projelerimizde olduğu gibi yine inşaatı kendi arsamız üzerine yapıyor olmamız” dedi. Dream Life Konutları’nı, bulunduğu lokasyonun yanı sıra mimari özellikleri, altyapısı ve sosyal donatıları ile çok özel bir yaşam alanı olarak tasarladıklarını söyleyen Sesli, Ekim ayında ön talep almaya başlayacaklarını belirtti.

Dream Life İletişim:

http://www.dreamlifekonutlari.com
  
(0216) 688 91 21 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI