24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriRüya Prestij Residence Nisan 2015'te teslim ediliyor

Rüya Prestij Residence Nisan 2015’te teslim ediliyor

 

Pusula İnşaat tarafından İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinin başında gelen Beylikdüzü’nde inşa edilen Rüya Prestij Residence’de satılık daire fiyatları 78 bin TL’den başlıyor.

258 daire, 17 mağaza

Toplam 8 bin 43 metrekare arsa alanında, 30 bin metrekare inşaat alanına sahip 3 blokta 258 konut ve 17 mağazadan oluşan Rüya Prestij Residence projesinde ayrıca 6 bin 500 metrekare yeşil alan mevcut. Daire tiplerinin stüdyo,1+1 ve 2+1 olarak belirlendiği Rüya Prestij Residence projesinde daire büyüklükleri ise 38 metrekare ile 86 metrekare arasında değişiyor.

Lokasyon

Doğa Koleji’ne 50 metre, Abdullah Gül Parkı ve metro durağına 300 metre, metrobüs durağına 5 dk mesafede olan Rüya Prestij Evleri projesinde 600 metrekare büyüklüğünde sosyal tesisler de yer alıyor. Projenin ayrıca E-6 ve Bahçeşehir’e bağlantı yolları bulunuyor. İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden Marmara Park’a 1 km mesafede olan Rüya Prestij Evleri ayrıcaklı ve sosyal bir hayatın kapılarını açıyor.

Rüya Prestij Residence ödeme koşulları

Rüya Prestij Residence ödeme koşulları kapsamında 0,67 faiz oranı ve 60 ay vade imkanıyla beraber nakit alımlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor. Projede A ve B Blokların kaba imalatı tamamlanarak ince imalatına başlanıldı. C Blok’un ise temeli atılmış durumda. Pusula İnşaat’ın her hafta çektiği fotoğraflarla şantiye görüntüsünü güncellediği Rüya Prestij Evleri projesinin teslim tarihi ise Nisan 2015 olarak öngörülüyor.

Projenin teslim tarihi

Projenin Nisan 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.

Rüya Prestij Residence iletişim

www.ruyaprestij.com
www.pusulainsaat.com.tr

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI