22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriMakyol Yaşam Beylikdüzü,Marmara Park AVM’de !

Makyol Yaşam Beylikdüzü,Marmara Park AVM’de !

Yatırımcılar, Marmara Park AVM’nin 3. katında yer alan Makyol Yaşam Beylikdüzü standından lansman kampanyası ve proje hakkında detaylı bilgi alabileceği gibi çocukları için oluşturulan özel oyun alanlarında keyifli bir haftasonu geçirecek.

Uluslararası taahhüt sektörünün lider şirketlerinden Makyol, Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinin lansmana özel kampanyasının son gününde Marmara Park AVM’de ev sahibi olmak isteyenlerle buluşuyor. 2 Kasım Pazar günü Marmara Park AVM’nin 3. Katında yer alacak standında proje hakkında bilgi sahibi olmak isteyenleri ağırlayacak Makyol Yaşam Beylikdüzü yatırımcıları, yüzde yüz ev konseptiyle hayallerindeki ev ile buluşturuyor. 

Beylikdüzü’nün merkezinde, toplu ulaşım alternatiflerine yürüme mesafesinde, zengin sosyal imkanları ve ferah yaşam alanları ile özlenen mahalle sıcaklığını oluşturan Makyol Yaşam Beylikdüzü, konut sahibi olmak isteyenlere kampanyanın son gününde yüzde 1 KDV avantajıyla cazip fiyat ve ödeme imkanlarından yararlanma fırsatı sunuyor. Marmara Park AVM’de Makyol Yaşam Beylikdüzü standını ziyaret eden yatırımcılar, proje fiyat ve ödeme planları hakkında detaylı bilgi alarak çocukları için oluşturulan şişme oyuncuk alanında da keyifli bir hafta sonu geçirecek.

Her ihtiyaca yönelik 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçe katlarından oluşan 464 adet daire ve 84 adet mağazanın bulunduğu, geniş yaşam alanları, spor ve eğlence tesini içeren sosyal imkanları ile yatırımcılarına yüzde 35 prim getirisi sağlayacak projenin 2016 Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Makyol Yaşam  İletişim

www.makyolyasam.com.tr

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI