27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaYeni ProjelerConcord İstanbul'un ikinci etabının lansmanı bayram sonrası gerçekleştirecek.

Concord İstanbul’un ikinci etabının lansmanı bayram sonrası gerçekleştirecek.

Kentsel dönüşümde pilot bölge olarak seçilen ve ilk dönüşüm projelerinin başladığı Fikirtepe'de Teknik Yapı Concord İstanbul Projesini 21.5 dönüm arsa üzerinde iki etap olarak hayata geçiriyor.İki komşu ada üzerinde yükselen Concord İstanbul projesinin 622 konutluk ilk etabının satışlarında sona yaklaştı.

Körfezli yatırımcılara 30 daire satıldı

Teknik Yapı, bayram sonrasında Concord İstanbul'un 553 konutluk ikinci etabının lansmanını gerçekleştirecek. Şirket Fikirtepe'de iki adada daha proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. 

Bu iki adada da yıl sonuna kadar projelerin tamamlanıp satışa sunulması hedefleniyor. 
Fikirtepe'yi Körfez'le tanıştırdı 9 Mütekabiliyet yasasının çıkmasıyla birlikte, uluslararası yatırımcıların radarında olan Türkiye'de yabancıya konut satışının hızla artış gösterdiğine değinen Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Teknik Yapfnın Concord istanbul projesi yabancı yatırımcıyı Fikirtepe'yle tanıştırması açısından da önemli bir ilke imza attı. Concord İstanbul projesinin ilk etabında Körfezli müşterilerimize 30 adet konut satışı gerçekleştirdik. Suudi Arabistanlı müşterilerimiz Concord İstanbul projesinden burada yaşamak için konut aldıklarını ifade etti" diye konuştu. 
 
İkinci etap için gün sayıyor
 
Umut Durbakayım, bin 175 rezidans daireden oluşan Concord İstanbul projesinin ilk etabındaki 622 rezidansın yüzde 52'sini gelen yoğun talep üzerine ilk 10 günde sattıklarını hatırlatarak, bugün itibarıyla söz konusu Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım etapta son 15 dairenin kaldığı bilgisini verdi. 
Umut Durbakayım, Fikirtepe'nin ilk ruhsatlı ve kat irtifakı kurulmuş projesi Concord istanbul'un ikinci adada yükselecek ikinci etabının da bayram sonrasında lansmanının gerçekleştirileceğini açıkladı. 
Umut Durbakayım, Concord İstanbul projesindeki yüksek satış başarısının arkasında Teknik Yapı güvencesi, projenin merkezi konumu, ulaşım rahatlığı ve Fikirtepe'nin geleceğin iş yaşam ve ticaret merkezi olarak öne çıkmasının yattığını söyledi. 
Oturmak için satın alıyorlar Merkezi konumuyla Fikirtepe, hem yatırımcı hem de oturum amaçlı konut alıcılarına büyük fırsat sunarken, Teknik Yapı'nın Concord İstanbul projesinden daire alanların büyük çoğunluğunu otutum amaçlı müşteriler oluşturuyor. Umut Durbakayım, modern şehircilik ilkeleri doğrultusunda yeniden inşa edilecek olan Fikirtepe'nin yeni halini almasıyla birlikte fiyatların en az yüzde yüz artacağının öngörüldüğünü ifade ederek, bölgede kiralama ve ikinci el satışta da sıkıntı yaşanmayacağını kaydetti. 
Fikirtepe'ye satış üssü kuruyor Concord İstanbul projesinin iki imarlı ada üzerinde toplam 21.5 dönüm arsa üzerinde iki etap olarak inşa edileceğini hatırlatan Umut Durbakayım, proje arazisi üzerinde sıradışı bir satış ofisi inşa ettiklerini kaydetti. Bu satış ofisinin Fikirtepe'deki tüm projelerin ortak satışlarının yapılacağı bir satış üssü olarak tasarlandığını dile getiren Umut Durbakayım, "Satış üssümüzde Teknik Yapı misafirlerini ağırlayacağız. Burada projemizdeki planlara birebir uyarak hazırladığımız 2+1 örnek dairelerimizi misafirlerimiz gezip inceleme fırsatı bulacaklar" dedi. 
 
Yüzde 1 KDV fırsatı cezbediyor
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'yi afet yasası kapsamına alarak önemli avantajlar sağladığına değinen Umut Durbakayım, Concord İstanbul'un yüzde 1 KDV avantajının bulunduğunu kaydetti. 
Concord İstanbul'daki rezidans daireleri 60 ay vadeye kadar kredi kullanarak almak isteyen müşterilere yüzde 0.90, 120 ay vadeye kadar kredi kullanmak isteyenlere ise yüzde 0,99 seviyesinde faiz oranı uygulanıyor" diye konuştu. 
 
Concord İstanbul iletişim

444 10 08

www.concordistanbul.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI